Rakennusinsinööri tai rakennusmestari Pohjois-Suomeen

Paupek Oy on pitkän kokemuksen purkualalta omaava yritys. Yrityksemme menestystekijät ovat ammattitaitoinen henkilökunta, palvelualttius sekä nykyaikainen ja monipuolinen kalusto. Tärkein osa toimintaa ovat eri menetelmin suoritetut vaativat saneeraus- ja purkutyöt.

Etsimme rakennusinsinööriä tai rakennusmestaria Pohjois-Suomeen purku-urakoiden työnjohtajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi vastaat purku-urakoiden projektikokonaisuuksista tarjouslaskennasta toteutukseen ja pääset työskentelemään mielenkiintoisten saneeraus- ja purku-urakoiden parissa. Työ sisältää myös asbestipurkua, joten asbestipurkuun liittyvä kokemus katsotaan eduksi. Mikäli kokemusta asbestipurkutöistä ei löydy, voimme perehdyttää sinut tarvittaessa. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta sekä sitoutumista projektien laadukkaaseen toteuttamiseen. Töiden sujuessa saat vapautta ja vastuuta. 

Toimistomme sijaitsee Oulussa, Ruskossa. Purku-urakat Pohjois-Suomen alueella. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: juuso.ontero@paupek.fi

Annamme mielellämme lisätietoa työpaikasta. Voit soittaa tai laittaa viestiä: Juuso Ontero, 0445688914. juuso.ontero@paupek.fi